Marga van de Haar – Logopedie Soest – Soest
Header afbeelding
Welkom bij Logopedie Soest

Wie zijn wij?

Onze praktijk staat garant voor kwaliteit van zorg en clientveiligheid. In onze praktijk bieden we voortdurend doeltreffende zorg die voldoet aan de wensen van u als client en van de zorgverzekeraars en van de verschillende instanties die toezien op naleving van wet- en regelgeving zoals de WGBO. Onze zorg is aantoonbaar op orde.

Marga van de Haar

Logopedist
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Mijn naam is Marga van de Haar en ik ben sinds 2015 logopedist. Hiervoor heb ik ruim 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en Remedial Teacher. In 2015 heb ik mijn opleiding tot logopedist afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Gedurende de opleiding heb ik stage gelopen op 2 SBO scholen, bij Kentalis in Zoetermeer bij de afdeling ambulante zorg voor kinderen en jongeren met een communicatieve meervoudige beperking en bij Logopedie Soest.

Ik heb me gespecialiseerd in taal, lees- en spelling (o.a. dyslexie) problematiek. Hierbij komt het werken in het onderwijs mij goed van pas. Ook verzorg ik voorschottrainingen aan kinderen in groep 2. Dit is bedoeld om risicokleuters een betere start te laten hebben in groep 3 bij het lezen en spellen. Tevens onderzoek en behandel ik kinderen en volwassenen met luisterproblemen (voorheen auditieve verwerkingsproblemen) als Acoustic Pioneer Coach.

Ik ben tevens lid van de NVLF. (De Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie)

Marga is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Terug naar overzicht